Pity Them.

Hehe.. 4 me this the fanniest thing i ever had in my life. Tapi berbangga dengan sikap mereka yg sangat BERSATU HATI dan ape ek..KEAKRABAN kowt. Dei pundeva2 semua. Yang bermasalah nyer bkn kamu, kamu, kamu dan kamu kamu semua. Nape la yg KELAM sgt nk ADD sy ASHAJAMIL yg ordinary gurl dan kurang hajar, perampas bagai nie into ur FB ACCOUNT! Bodo!! nk usha2 page gua ape pasai? Hehe.. Nak tau x? yg create that prob is ur BAKAL IPAR or KWN BAIK u all. I nie mmg la ex dia. N i noe his intend act wahai kakak2 yg CUN sgt dan BAIK NAK MAMPOS  Der gua kenal dia DER. Cuba korunk tuh rilax kn diri boleyh x? Tuan punya badan pn xkelam tau. Hehehe. Yg laki tuh pn ntah kmana gua xtau la. Gua dh cuba cara baik smua dh. Tak MAKAN SAMAN. Mungkin sbb dia rase dia SALAH. Its ok SYG. Sayang nie pun TAK KISAH. Cuma biler ade manusia yg sebegini yang buat gua punya hati panas!!! Suro gua grow up  bagai?? Korunk yg kelam ADD gua tuh GROW UP la dei. Kalu korunk tuh dh cukup matang, u noe how to settle it. Bkn cara ADD gua nk usha2.Yang ptt KORUNK buat menasihati KERABAT anda. Bkn kelam kabut begini. Sattle dlu ngan BOTH of THEM. Baru la cari AshaJamil. Get noe the ACTUAL PROB n comes from WHOM? Aku Manusia yg hanya melayan rakan2 ku.Bt cmnie of course la aku tau korunk nk try TAU SAPE GUA NIE??? knn3 kn2.Gua MANUSIA la weyh. Salah ke AshaJamil posted u ALL wall TAGGED. Tak salah pn sebenanye. Hehe. Sbb yg MENGEADD gua KORUNK. Aku tuan rumah melayan TETAMU tak dijemput jer. =). Relax yer wahai kamu2 yg dikasihi sekalian.Ape la...

*Btw : pada kerabat2 nie yg bace blog gua yg interesting nk mampos nie, tak payah kelam2 nk kutuk plak. U ALL xtau cerita nie tuk sape, n ape jadi, n ape n ape la jgn kelam nk JUDGE gua. Dah tau cite nt br BOLEH KELAM nk merepek k syg2 smua.