Hey Romeo..

Ngee.. This guy pernah jd my "MrRomeo" hehe.. That time his my everything. Orang dia tinggi, kurus n dia slalu prasan muka dia mcm Vocalist BUNKFACE. yekkk!!! perasan nyer.. Mase time couple ngan dia dolu2 dia tak suke mara Asha, sbb dia xreti mara. hehe..kidding.. ntah xtau nape dia xsuke mara.But suke simpan perasaan JELES dia biler Asha kuar ngan kwn2 laki.hehe For me, dia nie xla sweet mane pn, but syg sgt kat dia dulu. hehe. nk kate pandai pujuk xde pn. Setiap kali Asha majuk hampeh dia nk pujuk. But something happen btw us biler ex Asha yg lame kembali balik. Asha juz tggal kn dia mcm tuh jer dgn bersebab la. (xperlu mention kat cni). and leave him ALONE. Dalam hati rase TAK SAMPAI HATI sgt kat dia. Walaupun Asha tau dia bnyk skandal. huhu. From that time Asha dh jarang msg dia coz bf baru Asha nie mara. Kadang2 Asha curik2 gak msg dia. One day tuh Asha nekad nk kembali kat dia balik and I`ve told him, and he said satel kan exam smua dulu. After seminggu sattel exam Asha terus mintak break with my new bf. Then dia xnk lepaskan but Asha bekeras gak. Then dia lepaskan. Tommorrow day, Asha pergi ke Manjung, Asha msg dia, kot2 la leh jumpa ke, and nk bg tau kat dia sama about my feeling. Then suddenly msg yg dibalas dr hp dia bukan la dia tapi gf br dia. What a SAD thing I heard. Asha pun mampu wat per kn. Salah Asha gak. Biler dh mcm tuh Asha pun xcontact ngan dia dah. Then couple lik with bf Asha td. Sampai la skung so many thing happen, and dia muncul kembali and gave me a msg "MISS YOU DEAR", time tuh mcm..whatttt!!!!! OMG! and now he propose me. huh! Are u really made a decision? huhuhu.... But I have to be sincere.. I dont get in LOVE with you. But I SYG you. Its different babe. Sory.. Now I realize between LOVE (CINTA) n SAYANG. =)