Can It be Happen AGAIN?

Saat kemanisan itu dikongsi bersama, masalah dikongsi bersama, tiada keraguan antara kita. Biler terkenang saat itu, pasti RINDUKAN utk bersama kembali. Tak sangka, ape yg aku dah p
un fikirkan dari awal2 dulu terjadi jugak, walaupun aku dh ALERT dr awal. Mungkinkah kematangan umur mereka tak mengjangkaui kematangan MENTAL & IQ mereka? Apa sahaja cerita buruk tentang diri kau dari siapa pun aku terima aku tepis demi mempertahankan kau. Tapi pernah kau tau semua itu? .Aku sanggup buat ape sahaja demi kau, tapi pernah kau tau? Dari mata kau, percakapan kau, kerisauan kau terhadap dia aku dapat tau ade perasaan pada dia. Setiap kali aku tanya kau tak pernah mengaku. Kalu ikut kan hati aku, aku nk buat macam2 kat kau, tapi disebabkn aku fikir kau tuh someone special dlm hidup aku. Kau sendiri tau aku punya tahap kenakalan dan kejahatan kalu aku nk buat kan. Kenapa? ko rase xtakut sebab dia tuh "laki", hoho.. Jgn la.. Kepercayaan aku pada kau hanyalah 100% tanpa ada sangsi. Tapi kau "Who`s WORD should I Believe". Bermaksud kau xpercaya kan aku. Kadang2 aku terfikir, ape yg aku buat sampai kau sanggup buat aku mcm nie. Tiada langsung belas kasihan kau, perasaan kau pada aku... Terima kasih sebab pernah menggembirakan aku suatu hari dulu.