Aminurrasyid Abdul Manan!!!

Matahari !!
I miz YOU! Apa yg berlaku antara kita satu dugaan yg besar, walaupun sukar utk Cinta terima. Sejak kita gado dulu, tade lagi Cinta dapat layanan seperti PUTERI yg awk berikan dulu. Senyum awak, gelak awak xnampak lagi. Cinta RINDU sangat kat awak. Cinta perlukan penjelasan dari kedua2 pihak. Kenapa ada yg cuba mendiamkan diri, melenyapkan diri. Cinta xtau dimana salah Cinta sehingga ada yg tergamak tikam Cinta dari belakang. She`s EVERYTHING for me. butt...
Walaupun kita selalu gado, ade jer yg xkena, nk break la ape la, tapi xpenah sampai mcm keadaan sekarang nie. Cinta kenal awk! Awak xkan mendiamkan diri dan pergi senyapkan diri x msg walaupun awak mara cmner pun kat Cinta. Sebab biler Cinta majuk sendiri pun n diamkan diri awak mesti msg Cinta n ckp "Huh!! Cinta nie nk diam sampai taun biler nie?".. Datz y Cinta pelik biler awak diam dan MENYEPI. Cinta xtau ape yg perlu Cinta buat. Biler Cinta msg n tanya kenapa awak diam awak jawab " Syid nk focus kn pada study ", awak tuh alasan budak2 sekolah awk =(. Cinta syg sgt kat awak. Cinta tau nie semua alasan utk awak perlahan2 pergi dari hidup Cinta. Kalu diri Cinta tak diperlukan lagi, terus terang la wak..Jangan buat Cinta atau cuba gunakan Cinta. Be Gentle MY DEAR..